Indsamling af e-mailadresser

Det blev allerede på generalforsamlingen den 24. juli 2010 vedtaget, at vandværket, for at spare penge på porto, skulle udsende informationsmateriale osv. via e-mail til de medlemmer, der ønskede dette. Det har indtil nu ikke været muligt at overføre data vedr. e-mail-adresser til vores medlemsdatabase, fordi Rambølls system har været for stift. Nu har vi endelig muligheden! Så derfor vil vi naturligvis gerne have gang i projektet så hurtigt som muligt. Jo flere adresser vi kan få ind, jo flere penge kan vi spare på porto.

Det vil være dejligt, hvis du vil hjælpe vandværket med at sprede rygtet om, at muligheden for at indtaste e-mailadresser nu foreligger. Målet for os er at få mindst 2/3 af vores medlemmer med på listen.

AQVIASom en lille tilskyndelse har vi derfor besluttet at trække lod om 2 dejlige præmier imellem de medlemmer, der når at få indtastet deres e-mailadresser inden den 1. maj 2012. 1. præmien er en AQVIA Exclusive danskvandsmaskine i rustfrit stål. AQVIA kan bruges med de delikate AQVIA essenser, som alle er uden sukker og kunstige sødemidler. Maskinen er venligt doneret af vores bestyrelsesmedlem Max Engelberth. 2. præmien er 6 flasker god vin. Så det er virkelig værd at være først på tasterne!

Det vil stadig være sådan, at de medlemmer, der ikke har opgivet en e-mailadresser får informationsmateriale m.m. sendt med posten indtil andet vedtages på en generalforsamling.

Skamlebæk Vandværk
Kildevangsvej 10
4540 Fårevejle